Wil u rechtstreeks contact met ons opnemen?
Bel dan

+32 4 343 77 46

Wij antwoorden graag op al uw vragen.

Lees onze blog

Ontdek onze laatste nieuwigheden en de ideeën van het Sage Team en onze gastbloggers

Lees meer

Veolia Water Solutions

“Danzkij de flexibiliteit van de Sage CRM-oplossing konden we het programma aanpassen aan elk land afzonderlijk en vooral aan de specifieke lokale methodes voor het beheer van de klantenrelatie en van de activiteiten.”

Shaun Summers, Global Sales Tools Manager van Veolia Water Solutions and Technologies.Een intuïtieve en flexibele oplossing

Veolia Water Solutions and Technologies is de dochteronderneming van Veolia Water die zich specialiseert in de productie en verkoop van waterbehandelingsoplossingen. Om de kwaliteit van de klantendienst te verbeteren in alle filialen, verdeeld over 50 landen, heeft de onderneming besloten om het beheer van de klantenrelaties te centraliseren. Daarom ging het bedrijf op zoek naar een oplossing die flexibel genoeg is om zich aan te passen aan de specifieke eisen per land.

“Onze keuze viel op de CRM van Sage in SaaS-modus om de beperkingen van ons lastenboek te kunnen opvangen”, zegt Shaun Summers.

Gebruiksvriendelijk en aanpasbaar
Veolia Water Solutions and Technologies koos in 2009 voor Sage. “Dankzij de flexibele instellingsmogelijkheden van de Sage CRM-oplossing konden we het programma aanpassen aan elk land afzonderlijk en vooral aan de lokale beheersmethodes voor de klantenrelatie en de activiteiten. Zo hebben we in de oplossing de functie ‘sleutelrekeningen’ kunnen aanpassen aan elk land. Deze functie omvat onder andere de contactfiches en de handelskansen.” Deze aanpassingen werden mogelijk gemaakt door de hulp van de Sage partner Androcom. “De kennis van Androcom was van essentieel belang om de Sage CRM aan te passen aan onze eisen voor elk land en om ons op te leiden over de software”, zegt Shaun Summers.

De SaaS-modus voor een vlotter gebruik
In de keuze voor Sage CRM opteerde Veolia Water Solutions and Technologies voor de SaaS-modus omwille van de goede prijs-kwaliteitverhouding van het product. “Dit was de juiste keuze”, gaat Summers verder, “Een softwarepakket in licentiemodus genereert immers pas na drie jaar een ROI. Dankzij de SaaS-modus hoeven we geen grote startinvestering te doen. Dit was zeer belangrijk voor ons omdat we een groot aantal licenties nodig hadden. SaaS biedt ons bovendien talrijke diensten, zoals automatische updates. Ten slotte bevordert SaaS de gebruiksvriendelijkheid van de CRM in elk filiaal. Ook dit is een groot voordeel aangezien we wel erg veel licenties nodig hadden voor de verschillende landen waar we gevestigd zijn.”

Beter beheer van aanbestedingen
Veolia Water Solutions and Technologies beschikt nu over een beter zicht op alle commerciële activiteiten in alle filialen. “Dankzij dit overzicht kunnen we onze kansen om aan marktaandeel te winnen, vergroten. Ten slotte kunnen we onze activiteiten, zowel globaal als lokaal, beter beheren dankzij de centrale gegevensopslag van Sage CRM.”
Sage © 2016, The Sage Group plc of zijn licentiegevers . Alle rechten voorbehouden