Wil u rechtstreeks contact met ons opnemen?
Bel dan

+32 4 343 77 46

Wij antwoorden graag op al uw vragen.

Lees onze blog

Ontdek onze laatste nieuwigheden en de ideeën van het Sage Team en onze gastbloggers

Lees meer

“We hebben gekozen voor Sage 100 CRM Generatie i7 omwille van de perfecte compatibiliteit met ons Commercieel Beheer van Sage. Na 2 jaar ervaring beheersen we het programma zonder problemen. We zijn er dus zeker van dat dit dé tool is die we zochten. Het beste bewijs hiervan is onze productiviteitstoename van maar liefst 50%. We behandelen nu immers de helft meer prospecten met hetzelfde aantal personeelsleden.”

Christine Marques, Back Office verantwoordelijke, FIMMSage CRM ondersteunt uitbreiding Sales

FIMM is een leverancier van wasmiddelen voor de ultrasone reiniging van onderdelen. Het bedrijf maakt al jaren gebruik van de Sage oplossingen voor boekhouding en commercieel beheer en koos ook deze keer voor een samenwerking met Sage.

Fimm was op zoek naar een oplossing om de handelsinformatie beter te structureren en uit te wisselen met de verschillende departementen. De keuze viel dan ook op de oplossing Sage 100 CRM i7. “Ons lastenboek was zeer envoudig: we hadden een oplossing nodig die gegevens kon verzamelen, structureren en in rapporten bundelen zodat we onze prospecten beter kunnen opvolgen. Hiervoor hebben we het programma Sage 100 CRM gekozen. Het is namelijk compatibel met onze huidige Sage oplossing voor commercieel beheer”, zegt Christine Marques, Back Office verantwoordelijke.

Vernieuwd gebruik van de CRM-tool en het commercieel beheer

Christine Marques houdt toezicht op de verkoopadministratie, de aankopen, de boekhouding en de informatica: “Met Sage 100 Commercieel Beheer kunnen we de verwerking van bestellingen, de aanvulling van de voorraad en de opvolging van leveringen in real time beheren. Dit betekent dat we een bestelling rechtstreeks kunnen ingeven en dat de oplossing vervolgens een leveringsbon aanmaakt. Zo kan het commercieel beheer de productstroom sturen. Deze tool verbetert dan ook de productiviteit van onze teams, de kwaliteit van de klantendienst en de algemene efficiëntie van FIMM. De CRM-tool wordt gebruikt voor commerciële ontwikkeling, doelgerichte reclame en de kwalificatie van prospecten.”

50% meer productiviteit

“Elke contactopname, elk bezoek, elke oproep en elke brief helpt ons om de prospectenfiche bij te werken. Deze oplossing is ons geheugen geworden. We kunnen namelijk alle telefonische en geschreven contacten eenvoudig en snel terugvinden. Sage CRM is voor ons bovendien de tool bij uitstek voor het opstellen van aanbiedingen.

Dankzij de producten- en prijzendatabanken kunnen we onze aanbiedingen in real time en op basis van een bestaand model opstellen. Zo kunnen we sneller ingaan op de aanvragen van onze klanten. Als er vervolgens een verkoop gesloten wordt, dan kan deze verder afgehandeld worden in het commercieel beheer. Dit gebeurt zeer eenvoudig en in één simpele muisklik vanaf de CRM-tool. 

Een ander voordeel is dat we sectorspecifieke gegevens in één simpele muisklik kunnen opvragen. Dit is een grote troef om snel en eenvoudige doel- en geografisch gerichte prospectencampagnes te ontwikkelen. Het biedt bovendien de kans om een mailing voor te bereiden voor de promotie van een specifiek product. De moeite die het gekost heeft om het product in te stellen en te leren gebruiken, is dus verwaarloosbaar in vergelijking met de troeven die deze oplossing biedt.”

Sage © 2016, The Sage Group plc of zijn licentiegevers . Alle rechten voorbehouden