Wil u rechtstreeks contact met ons opnemen?
Bel dan

+32 4 343 77 46

Wij antwoorden graag op al uw vragen.

Lees onze blog

Ontdek onze laatste nieuwigheden en de ideeën van het Sage Team en onze gastbloggers

Lees meer

“Onze CRM-oplossing kan vlot communiceren met onze huidige tools en in het bijzonder met Sage 100 Commercieel Beheer en Sage 100 Boekhouding. Zo helpt Sage 100 CRM i7 ons de klantenrelaties te versterken en onze nationale en internationale activiteiten te ontwikkelen op een eenvoudige, gebruiksvriendelijke en intuïtieve manier.”

Loïc Mechinaud, Marketingdirecteur van HTDSSage 100 CRM i7 blaast nieuwe wind door klantendienst

De keuze voor Sage 100 ligt in de gebruiksvriendelijkheid van de oplossing, de compatibiliteit met Microsoft Office en de geavanceerde functies voor de opmaak van rapporten en boordtabellen.

“Het probleem in ons klantenbeheer vloeit voort uit onze uiteenlopende organisatie en de diversiteit van onze klantenprofielen”, zegt Loïc Mechinaud. “Om ons marketing- en commercieel beheer te vereenvoudigen hadden we een beheersoplossing nodig die over een gecentraliseerde databank beschikt en die ons een overzicht biedt van de offertes en bestellingen van onze klanten”, zegt hij.

Sage CRM uitverkoren voor zijn functionaliteit
“Naast de krachtige functionaliteit was ook de unieke databank van de oplossing doorslaggevend in onze keuze. Zo kon HTDS de grootste problemen in het beheer van de klantenrelatie, zoals de gedecentraliseerde CRM, oplossen. We zochten immers een CRM-oplossing die vlot kon communiceren met onze bestaande tools en in het bijzonder met Sage 100 Commercieel Beheer en Sage 100 Boekhouding”, stelt Mechinaud.

Eenvoudiger beheer van de klantenrelatie
Van nu af aan zal HTDS blijven inzetten op het gebruiksgemak en de nieuwe interfaces van Sage 100 CRM i7 om de procedures voor het beheer van de klantenrelatie te verbeteren. “De nieuwe editie is zeer flexibel en gebruiksvriendelijk. We kunnen nu offertes opstellen in verschillende munteenheden met nieuwe Wordformaten en dat rechtstreeks vanuit de CRM”, zegt Farice Moudarres, commercieel directeur en verantwoordelijke voor de CRM van HTDS. “Zo kunnen we onze procedures versnellen en zelfs e-mails versturen rechtstreeks vanuit de CRM. Dankzij deze nieuwe oplossing zijn onze marketingcampagnes bovendien doeltreffender geworden omdat we ze nu beter kunnen afstemmen op de eisen en profielen van onze klanten.”

Boordtabellen voor een betere opvolging van de activiteiten
HTDS maakt ook gebruik van de boordtabellen van Sage 100 CRM i7 om de vooruitgang van de activiteiten op te volgen en de schatting van de omzet voor de komende 6 maanden te evalueren. “Dankzij Sage 100 CRM i7 krijgen we dus een beter zicht op de toekomst van ons bedrijf en kunnen we sneller beslissingen nemen”, stelt Moudarres.

Een kwalitatieve begeleiding door Absys Cyborg
HTDS heeft beroep gedaan op de Sage partner Absys Cyborg om over te stappen naar Sage CRM, om de oplossing aan te passen aan de eisen van het bedrijf en om de medewerkers op te leiden. “Sage 100 CRM i7 helpt ons de klantenrelaties te versterken en onze nationale en internationale activiteiten te ontwikkelen op een eenvoudige, gebruiksvriendelijke en intuïtieve manier”, besluit Mechinaud.


Sage © 2016, The Sage Group plc of zijn licentiegevers . Alle rechten voorbehouden