Wil u rechtstreeks contact met ons opnemen?
Bel dan

+32 4 343 77 46

Wij antwoorden graag op al uw vragen.

Lees onze blog

Ontdek onze laatste nieuwigheden en de ideeën van het Sage Team en onze gastbloggers

Lees meer

Compagnie des Cartes Carburant

“De onlineversie van Sage CRM had ons al overtuigd vanaf onze eerste ervaring met de oplossing. De trend is er en we kunnen er maar beter gebruik van maken. We hebben het programma bovendien niet geïnstalleerd op onze computers, maar wel in de Cloud.”

Guillaume Beneito – oprichter van de Compagnie des Cartes CarburantDe Compagnie des Cartes Carburant

De oprichting van de Compagnie des Cartes Carburant in 2011 heeft voor een ommezwaai gezorgd in het traditionele beheer van tankkaarten. Het bedrijf is namelijk niet gebonden aan één bepaalde oliemaatschappij en richt zich vooral op zeer kleine ondernemingen. Vijf jaar later legt Guillaume Beneito, de oprichter, uit welke rol Sage CRM online gespeeld heeft in het succes van dit originele bedrijf.

Vroege overstap naar Sage
Al snel wees de groei van het bedrijf op de beperkingen van de toenmalige CRM. In 2013 besloot de Compagnie des Cartes Carburant dan ook om de toenmalige CRM te vervangen. Zo zegt Guillaume Beneito: “Ik ben simpelweg op zoek gegaan naar een CRM op het internet. Wij wilden meer zelfstandigheid, meer beheersautonomie en een aanpasbare oplossing. Na enkele proefperiodes waarin de functies uitvoerig getest werden, waren we volledig overtuigd door Sage CRM Online.” 

In 2014 heeft de Compagnie des Cartes Carburant haar databank in de CRM van Sage ondergebracht. Guillaume Beneito is vol lof over deze vlotte integratie in de Sage oplossing. “We hebben alles zelf en zeer eenvoudig kunnen beheren. Sage heeft ons geholpen bij problemen en een interface geïnstalleerd om onze aanvaardde prospecten over te brengen naar de back office.” 

Volledig beheer van de prospectiecyclus
“Dankzij onze Sage oplossing kunnen we al onze handelsinformatie en onze contacten intern delen om zo efficiënt mogelijk te werken. Ook onze twee mobiele commerciële medewerkers hebben een vlotte toegang tot de oplossing dankzij de flexibiliteit van Sage CRM Online. Iedereen kan nu rechtstreeks een handelsvoorstel indienen. Per maand dienen we maar liefst 600 voorstellen in en kunnen ze voor de volle 100% behandeld worden dankzij onze CRM.” 

“Van zodra de prospect het voorstel aanvaardt en de financiële partner het creditdossier goedkeurt, wordt de rekening in onze back office beheerd en het overzicht en de gegevens ingegeven in de CRM. Ten slotte wordt ook de gepersonaliseerde goedkeuringsbrief aangemaakt in Sage CRM Online. De functie voor commerciële communicatie is dan ook een sterke eigenschap van deze CRM.”

“Bovendien kunnen we onze klanten blijven benaderen via Sage CRM Online. Zo kunnen we in de CRM interessante informatie opstellen en deze naar onze klanten en prospecten verzenden in één simpele muisklik. Ook de klachten van onze klanten worden behandeld in de CRM. Hierin kunnen berichten namelijk sneller opgespoord worden dan in de back office. Zo kunnen we onze klanten sneller van dienst zijn.”

Sage © 2016, The Sage Group plc of zijn licentiegevers . Alle rechten voorbehouden